20170609_122154

Spotkanie KKG w Zawierciu już za nami

9.06.2017 r. w Hotelu Zawiercie w Zawierciu przy ul. Wierzbowej 6 odbyło się spotkanie handlowe oraz warsztaty kulinarne zorganizowane przez Krakowski Klaster Gastronomiczny.

Uczestnikami byli przedstawiciele KKG, restauracji z Krakowa, Warszawy, Katowic, Poznania oraz kupcy z firmy Unilever FS i Bonduelle oraz Aviko.

Głównym tematem była prezentacja zasad współpracy pomiędzy partnerami, debiut nowego produktu KKG pod nazwą Krupki (producent Profibra i KKG).

Pokazy i warsztaty (z użyciem produktów KKG) trwały w godzinach od 10.00 do 15.30.

W trakcie spotkania wykorzystano także produkty partnera KKG firmy Mak Mar Pack.

W warsztatach uczestniczyło 40 osób pracujących na stanowiskach grillowych oraz stołach.

Po skończonej pracy, uczestnicy przeprowadzili degustację przygotowywanych potraw.

Posted in Bez kategorii.