Wszystkie produkty powstające w efekcie współpracy członków Krakowskiego Klastra Gastronomicznego w znacznej mierze bazują na dotychczasowej wiedzy i doświadczeniu kooperujących firm. Na styku ich działalności dochodzi do współpracy efektem której są opracowane receptury zdrowych przekąsek, ciastek i dań ze wskazaniem zapotrzebowania na kolejne produkty wzbogacone (błonnikiem, stewią, spiruliną – białkiem z alg).
Słodkie:
- Lody z zieloną herbatą
- Lody z błonnikiem
- Ciastka owsiane z błonnikiem
- Sorbety
Słone:
- Burrito z kurczakiem
- Burrito z wieprzowiną
- Tacos
- Zestaw nachos + salsa
- Kopytka z błonnikiem
- Placki z błonnikiem
- Pierogi z błonnikiem (nadzienie ruskie)
- Pierogi z błonnikiem (nadzienie mięsne)
- Makaron świeży (pasta fresca) z błonnikiem
- Sorbety warzywne
- Przyprawy pod marką Złote przyprawy bez glutaminianu sodu
- Oliwy smakowe
- Ciasta